Berubah

ASSALAMUALAIKUM...
"Ya Allah,
Ampunilah kesalahanku, kejahilanku, sikapku yang melampaui batas 
dalam urusanku dan segala hal yang Engkau lebih mengetahui hal itu dari diriku. 
Ya Allah, ampunilah aku, kesalahan yang kuperbuat tatkala serius maupun saat 
bercanda dan ampunilah pula kesalahanku saat aku tidak sengaja maupn sengaja, 
ampunilah segala kesalahan yang kulakukan"

Actually, syaz sebenarnya nak berubah. Syaz taknak jadi perempuan yang betudung tapiii.....
Herrm, fahamkan? Semenjak seminggu sebelum new year syaz asyik updated pasal benda ni,
sekarang syaz rase segan nak keluar kalau tak pakai kain example baju kurung or kain or,
baju labuh. I dont know why, but kalau tak pakai semua tuh terasa macam pelik je bila jalan.
Syaz bukan nak berlagak or ape, cuma syaz yang rasa lain bila keluar pakai seluar sekarang.
Well I need your support to improve myself to be a better muslim. Kalau nampak syaz ada
tersalah or tersilap kat mana-mana, tolong-tolong lah tegur. Syaz perlukan teguran korang untuk
ubah diri syaz. Jujur syaz cakap, syaz nak berubah. Tolong syaz ya kawan-kawan. 
Terima kasih.Semoga Allah SWT memberkati kehidupan kita semua. 
Amin Ya Robbal 'Alamin (:Jom sama-sama kita tanam impian untuk jadi Wanita 
solehah dan Lelaki yang soleh sempenatahun baru ni? Insha-Allah. 
Syaz undur diri dulu ya, assalamualaikum (:




Lots of love: Syaza Abdul Malik <3




1 comment:

Sarah said...

Alhamdulillah~ :) sama-sama kita membimbing diri ke arah kebaikan. Sama-sama memperkukuhkan iman utk menjadi wanita solehah dan diredhai Allah S.W.T :) In Shaa Allah~