I Believe ;)

Jom layan lagu I Believe dari Maher Zain dan Irfan Makki :)
 
Ya Allah Ya Tuhankuu, tenang sangat lah dengar lagu ni :) 
tenang sangat bila korang hayati and faham ayat die. hehe :D Tahu lagu ni dah lama.
But tak salah kalau syaz nak konsi apa yang syaz rasakan? hehe,
Okay Act, syaz memang minat lagu Maher Zain ni, boleh dikatakan,,
most of his song syaz hafal, *bangga  due saat* Hhehee,,
Lagu dia semua best and boleh bagi syaz tenang, and ada lagu die yang bagi
syaz menangis pun ade :) 


Tetiba Syaz teringat kepada seorang hamba Allah S.W.T yang sangat kecil dan tiada dosa langsung, "Baby nak masuk syurga dah" Ya Allah, Hanya Allah je yang tahu perasaan syaz bila terdengar ayat tuu, Semoga baby bahagia di alam sana. Al-Fatihah ;)

4 comments:

baashah;D said...

i love irfan makki! :)

Syaza Syazwani said...

saamalah kitaa :))

Ah Long said...

terbaik la wkkk ~ supportt ~ saya minat giler kt die ~btw blog awak lawooo ~ da follow along erk? along follow awak gak ;)

Syaza Syazwani said...

HIHIH cool ! terima kasih sebab sudi follow sinii.. :)